Bemutatkozás

Kedves leendő berni tulajdonos!

Halász István vagyok a Galagonya Szépe FCI Kennel tulajdonosa. Családunk 2010 óta foglalkozik Berni pásztorkutya tenyésztésével.

Történetünk ott kezdődött, mikor megvettük első kutyánkat, Jacket. Első pillanatban tudtuk, hogy jó fajtát választottunk, mert számunka is kiderült, hogy a berni pásztor egy igazi családi kutya. Intelligens, barátságos, játékos nagy mackó. Egy idő után úgy éreztük még nem teljes a család, hisz Jacknek is szüksége van egy társra, így megérkezett hozzánk Bonny. Beleástuk magunkat a fajta megismerésébe, és ekkor döntöttük el, hogy ezt a csodálatos kutyafajtát tenyészteni szeretnénk. Ők ketten lettek kennelünk alapító tagjai, azóta családunk folyamatosan bővül, hisz berniből sosem elég. Majd te is megtapasztalod.

Egy évben csak 1-2 alom születik nálunk, mert a tenyésztésre hobbiként, nem pedig megélhetésként tekintünk. Célunk a fajta eredeti jellegének megőrzése, nemesítése,  illetve idegrendszerileg stabil, egészséges és hosszú életű kutyák tenyésztése. Fontosnak tartjuk a kennelünkben született kiskutyák utógondozását is, és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer tőlünk vásárolt kutyát, ragaszkodik hozzánk a következőnél is…mert mindig lesz következő 😉

Az évek során folyamatosan jártunk / járunk kiállításokra, versenyekre, ahol már számos elismeréssel díjazták munkánk gyümölcsét. Büszkék vagyunk a Galagonya Szépe FCI Kennel minden tagjára.

Ha kérdésed merülne fel a fajtával kapcsolatban, vagy tőlünk szeretnél kiskutyát, fordulj hozzánk bizalommal. Addig is lapozd végig weboldalunkat, és ismerd meg „kis” családunk minden tagját!

Kellemes nézelődést!