Korábbi almok

„F” alom
2022.11.11.

Galagonya Szépe Escobar Pablo x Galagonya Szépe Crux

Hosszas kihagyás után Crux megajándékozott 3 édes babával. A helyzetet nehezítendő Tejföl nevű tacskó kutyával egy időben ellett. 😀 Kimerültség 3 hónapon át, de kárpótoltak a szeretetükkel, élettel telítették meg a házat. Friderika, Fiona, Figaro most már törődő, szerető gazdijaikkal élik boldog életüket. Hosszú életet az "F" alom minden tagjának!

„E” alom
2020.07.14.

Kappahegyi Latin Lover – Macho x Galagonya Szépe Carpe Diem – Cleopátra

Galagonya Szépe Enzo Ferrari, Eddie Edwards, Escobar Pablo, Emily the Hurrican, Evita Peron, Elektra, Eufória, Eleonor, valamint Ecanus a 9 testvér. Rövid 3 hónap alatt felnőttek, kirepültek a fészekből, és mára már új gazdijukkal élik boldog kis életüket. Ez már az 5. alom a Galagonya Szépe Kennel életében, de minden egyes alkalommal, minden kiskutya távozása szomorúsággal, de egyben örömmel tölti el szívünket. Sírunk, mert nagyon édesek, jó volt velük lenni, vidámsággal töltötték meg a házat. Most nagy lesz a csend....végre tudunk aludni? 😉 😀 Boldogok vagyunk, mert tudjuk, hogy most már más is részesülhet a csodában. Boldog hosszú életet az "E" alom minden kis tagjának!

„D” alom
2019.10.20.

Venyim Gyöngye Huygens x Galagonya Szépe Crux

Crux 2 éves múlt, még sosem voltak babái, első bevetés. Gondolhatod milyen izgatottak voltunk, alig bírtuk kivárni a 2 hónapot, mire világra jött 3 gyönyörű babája. Egy kislány és két kisfiú, természetesen egyik szebb volt, mint a másik :). Nem győztünk gyönyörködni bennünk, minden lépésünket folyamatosan figyeltük éjjel nappal, több száz fotót és videót készítettünk, az biztos 😀 Lesz mit visszanézni, hiszen már a kicsik új gazdajaiknál töltik mindennapjaikat. Kívánunk nekik nagyon boldog és hosszú életet!

„C” alom
2017.07.04.

Mikes Úti Igor X Mókusvölgyi Rüszi

„B” alom
2016.04.07.

Kappahegyi Follow Me X Mókusvölgyi Rüszi

„A” alom
2013.08.30.

Lincoln Bernenskie Ranczo X Mókusvölgyi Rüszi